NYTÅRSMENU 2023

MED HOMEMATE TIL BORDS FÅR DU ET FESTMÅLTID OG SLIPPER FOR KØKKENTJANSEN

Årets sidste aften kalder på et velsmagende festmåltid, som der er kræset for. Lad trygt vores kokke stå for alle forberedelserne af din nytårsmenu og undgå selv alt besværet med planlægning, indkøb og forberedelse.

Det eneste du skal gøre, er at tænde ovnen, læne dig tilbage sammen med dine gæster og 15 minutter efter kan I alle nyde en eksklusiv 3-retters menu på årets sidste aften.

Nytårsmenu 2022 - 3 retters gourmet menu til nytår fra Homemate
Nytårsmenu fra Homemate 2022

FAQ

  • Hvor kan menuen bestilles: Den kan bestilles på Homemate.dk
  • Hvor og hvornår afhenter jeg mine nytårsmenuer: Det gør du på vores hovedkontor i Søborg: Homemate A/S Telefonvej 6, 2860 Søborg – d.31/12 mellem kl.10-14
  • Kan jeg få mine nytårsmenuer leveret: Ja, det kan du, vi har teamet op med Mover, som vil stå for leverancen. På årets travleste dag, kan det være utroligt svært at ramme et tidspunkt helt præcist, derfor håber vi på din forståelse for udsving til begge sider af dit valgte leveringstidspunkt.
  • Tilberedning og anretning: Forret og hovedret skal tilberedes i ca.15min. v. 200grader (varmluft). Derefter anrettes på tallerken, hvor du kan se inspiration på billederne her på siden, som du også får med til dine menuer. Desserten er anrettet i et fint glas og er lige til at sætte på bordet.
  • Hvornår er sidste bestillingsdato: Det er det d.29/12 kl.23.59 eller når der er udsolgt. Vi har tidligere år, haft udsolgt før tid mange gange, så det kan anbefales at være ude i god tid.
  • Bestilling, betaling og fortrydelsesret: Du kan bestille mange kuverter eller helt ned til én kuvert. Når du har bestilt, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Betaling sker ved gennemførsel af bestillingen. Ønsker du at fortryde din bestilling er dette muligt frem til d.23/12 kl.12. Herefter er bestillingen bindende, men den kan videregives til en anden modtager hvis du ønsker dette.
  • Har du spørgsmål: Du er altid velkommen til at kigge ind forbi én af vores butikker, give os et kald eller skrive os en mail, så hjælper vi meget gerne med de spørgsmål du måtte have. På selve nytårsdag har vores butikker lukket og udlevering sker udelukkende på vores hovedkontor, som du kan kontakte på Mail: hello@homemate.dk eller telefon: 30 38 18 64