NYTÅRSMENU 2024

MED HOMEMATE TIL BORDS FÅR DU ET FESTMÅLTID OG SLIPPER FOR KØKKENTJANSEN

Årets sidste aften kalder på et velsmagende festmåltid, som der er kræset for. Lad trygt vores kokke stå for alle forberedelserne af din nytårsmenu og undgå selv alt besværet med planlægning, indkøb og forberedelse.

Det eneste du skal gøre, er at tænde ovnen, læne dig tilbage sammen med dine gæster og 15 minutter efter, kan I alle nyde en eksklusiv 3- eller 4-retters menu på årets sidste aften.

gourmet nytårsmenu fra Homemate
Fri fragt af nytårsmenuer 2023 fra Homemate
Nytåremenuer 2023 - mellemret med jordskokkesuppe fra Homemate
Vegansk nytårsmenu 2023 fra Homemate
Vegansk nytårsmenu fra Homemate 2023
Dessert til nytårsaften 2023 - fra Homemate

FAQ

 • Hvor kan nytårsmenuen bestilles: Den kan bestilles på Homemate.dk eller i en af vores butikker, hvor personalet kan hjælpe dig med bestillingen.
 • Hvor og hvornår afhenter jeg mine nytårsmenuer: Det gør du i vores butik i Hellerup: Bernstorffsvej 69, 2900 Hellerup – d.31/12 mellem kl.10-15
 • Kan jeg få mine nytårsmenuer leveret: Ja, det kan du, og du har endda mulighed for at få GRATIS LEVERING v. køb for 758kr. / 2 kuverter, hvis du benytter rabatkoden: LEV23 i checkout. Prisen er normalt 99kr. for fragt.
 • Hvornår leveres mine nytårsmenuer: Din bestilling bliver leveret af Mover i et tidsinterval på 2 timer mellem kl.10-15 d.31/12. Du vil d.30/12 modtage en sms med et estimeret leveringstidspunkt på dagen, hvor du skal være hjemme, da chaufføren ellers vil være nødsaget til at tage din bestilling med retur. På årets travleste dag, kan det være svært at ramme et tidspunkt helt præcist, men skulle der opstå forsinkelse vil du blive informeret om det på sms hurtigst muligt.
 • Tilberedning og anretning: Forret og hovedret skal tilberedes i ca.15min. v. 200grader (varmluft). Mellemretten lunes i en gryde i ca.10 min. Derefter anrettes på tallerken, hvor du kan se inspiration på billederne her på siden. Disse informationer får du også med til dine menuer. Desserten er anrettet i et fint glas, som er lige til at sætte på bordet.
 • Hvornår er sidste bestillingsdato: Det er det d.30/12 kl.12.00 eller når der er udsolgt. Vi har tidligere år, haft udsolgt før tid, så det kan anbefales at være ude i god tid.
 • Bestilling og betaling: Du kan bestille mange kuverter eller helt ned til én kuvert. Når du har bestilt, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Betaling sker ved gennemførsel af bestillingen.
 • Har du spørgsmål: Du er altid velkommen til at ringe eller skrive os en mail, så hjælper vi meget gerne med de spørgsmål du måtte have. Skriv til: hello@homemate.dk eller ring til Jens på 21695666.
 • Sådan kontakter du os d.31/12: På selve nytårsdag har vores butikker i Holte og Hørsholm lukket og udlevering sker udelukkende fra vores butik i Hellerup. Du kan d.31/12 kontakte os på Mail: hello@homemate.dk eller på følgende telefonnumre:
  • Drejer dit spørgsmål sig om en ordre som skal afhentes d.31/12: Ring til 39462840
  • Drejer dit spørgsmål sig om en ordre som skal leveres d.31/12: Ring til 31496830