NYTÅRSMENU 2024 - 4-RETTERS GOURMET MENU

Glæd dig til en kulinarisk madoplevelse og lad os være din private kok på årets sidste dag, så du undgår stress og jag. Vi komponerer din nytårsmenu og sørger for alt forarbejdet i køkkenet. Du skal blot have din varme ovn parat og stå for den sidste del af tilberedningen: 15 minutter i ovnen pr. ret.

Menuen i år er en elegant og velsmagende 4-retters menu, som starter med en let nytårstorsk på en bund af spinat og stegte hokkaido græskar, lagt i en delikat jomfruhummercreme. Til mellemret, en cremet jordskokkesuppe med tørrede rodfrugter og persilleolie. Hovedretten består af en mør bøf af oksemørbrad med delikate skovsvampe, rodfrugtpuré, cremet kartoffelgratin og frisk timian på toppen. Hertil en eminent Madagaskar pebersauce, som er tilsmagt med cognac. Slutteligt har bageriet kreeret en skøn mørk hasselnøddemousse, lagt på en lækker bagt chokoladebund. Toppet med smuk hindbærgelé, brændte mandler, hasselnøddestykker og fint guldstøv.

Alt er forberedt, så det er super nemt at anrette og kræver minimal tid for dig i køkkenet, så du i stedet kan nyde aftenen sammen med dine gæster.

Pris: 379 DKK

Forret til gourmet nytårsmenu 2023 fra Homemate

FORRET

Torsk lagt på en bund af spinat, stegt hokkaido græskar og en delikat hummercreme, hertil glaseret skalotteløg og friske krydderurter med et drys af syrlig citronskal.

Tilberedning: i ovnen v. varmluft
Tid: ca. 10-15 min. ved 200 grader
Anretning: Se billeder for inspiration

Mellemret til gourmet og vegansk nytårsmenu 2023 fra Homemate

MELLEMRET

Cremet jordskokkesuppe med tørrede rodfrugter og persilleolie.

Tilberedning: Lunes i en gryde
Tid: ca. 4-8 min. (til den er varm)
Anretning: Se billeder for inspiration

Hovedret gourmet nytårsmenu 2023 fra Homemate

HOVEDRET

Mør bøf af oksemørbrad med delikate skovsvampe, rodfrugtpuré, cremet kartoffelgratin og frisk timian på toppen. Hertil en eminent Madagaskar pebersauce, som er tilsmagt med cognac.

Tilberedning: i ovnen v. varmluft
Tid: ca. 15-18 min. ved 200 grader
Anretning: Se billeder for inspiration

Dessert til gourmet nytårsmenu 2023 fra Homemate

DESSERT

Mørk hasselnøddemousse, lagt på en lækker bagt chokoladebund. Toppet med hindbærgelé, brændte mandler, hasselnøddestykker og guldstøv.

Tilberedning: Ingen
Tid: 0

Desserten kommer i en genanvendelig glasskål lige til at sætte på bordet.

FAQ

 • Hvor kan nytårsmenuen bestilles: Den kan bestilles på Homemate.dk eller i en af vores butikker, hvor personalet kan hjælpe dig med bestillingen.
 • Hvor og hvornår afhenter jeg mine nytårsmenuer: Det gør du i vores butik i Hellerup: Bernstorffsvej 69, 2900 Hellerup – d.31/12 mellem kl.10-15
 • Kan jeg få mine nytårsmenuer leveret: Ja, det kan du, og du har endda mulighed for at få GRATIS LEVERING v. køb for 758kr. / 2 kuverter, hvis du benytter rabatkoden: LEV23 i checkout. Prisen er normalt 99kr. for fragt.
 • Hvornår leveres mine nytårsmenuer: Din bestilling bliver leveret af Mover i et tidsinterval på 2 timer mellem kl.10-15 d.31/12. Du vil d.30/12 modtage en sms med et estimeret leveringstidspunkt på dagen, hvor du skal være hjemme, da chaufføren ellers vil være nødsaget til at tage din bestilling med retur. På årets travleste dag, kan det være svært at ramme et tidspunkt helt præcist, men skulle der opstå forsinkelse vil du blive informeret om det på sms hurtigst muligt.
 • Tilberedning og anretning: Tiderne er altid vejledende, da ovne kan varme forskelligt og mængde af suppe i gryden, kan variere efter antallet af kuverter. Hold derfor altid øje med din mad. Forret skal tilberedes i ca.10-15min. v. 200grader (varmluft). Mellemretten lunes i en gryde i ca.4-8 min. – Indtil den er varm. Hovedret skal tilberedes i ca.15-18min. v. 200grader (varmluft) Derefter anrettes på tallerken, hvor du kan se inspiration på billederne her på siden. Disse informationer får du også med til dine menuer. Desserten er anrettet i et fint glas, som er lige til at sætte på bordet.
 • Hvornår er sidste bestillingsdato: Det er det d.30/12 kl.12.00 eller når der er udsolgt. Vi har tidligere år, haft udsolgt før tid, så det kan anbefales at være ude i god tid.
 • Bestilling og betaling: Du kan bestille mange kuverter eller helt ned til én kuvert. Når du har bestilt, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Betaling sker ved gennemførsel af bestillingen.
 • Har du spørgsmål: Du er altid velkommen til at ringe eller skrive os en mail, så hjælper vi meget gerne med de spørgsmål du måtte have. Skriv til: hello@homemate.dk eller ring til Jens på 21695666.
 • Sådan kontakter du os d.31/12: På selve nytårsdag har vores butikker i Holte og Hørsholm lukket og udlevering sker udelukkende fra vores butik i Hellerup. Du kan d.31/12 kontakte os på Mail: hello@homemate.dk eller på følgende telefonnumre:
  • Drejer dit spørgsmål sig om en ordre som skal afhentes d.31/12: Ring til 39462840
  • Drejer dit spørgsmål sig om en ordre som skal leveres d.31/12: Ring til 31496830

SÅDAN LEVERES DIN NYTÅRSMENU FRA HOMEMATE

Når vi siger at det er nemt og hurtigt at tilberede din nytårsmenu fra Homemate, så mener vi det. Hos os slipper du vitterligt for køkkentjansen. Der er ikke noget med at du skal svitse, stege af eller finde hoved og hale i flere forskellige poser med mærker og anvisninger på.

Her er det blot at sætte bakken i ovnen, lune suppen i en gryde og anrette ud fra vores billeder, som du også modtager sammen med din menu.

Det er nemt og det er godt. – Og det giver dig mulighed for at nyde aftenen sammen med dine gæster, i stedet for at stå i køkkenet på årets sidste aften.

Sådan leveres din gourmet nytårsmenu fra Homemate