1. INDLEDNING

Disse e-handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på hjemmesiden homemate.dk, som ejes og drives af Homemate A/S, CVR.: 36464070, Telefonvej 6, 2860 Søborg.

Vi anbefaler, at du læser disse e-handelsbetingelser grundigt igennem. Ved accept af betingelserne giver du også dit samtykke til, af Homemate må kontakte dig i et serviceærinde og følge op på din oplevelse med dit Homemate-køb ved hjælp af et spørgeskema, hvor du har mulighed for at give os feedback og dermed hjælpe os med at forbedre vores service og produkt.

2. BESTILLING, AFHENTNING OG LEVERING

Du kan afgive bestillinger online 24 timer i døgnet. Vi forbereder og klargør din ordre til det tidspunkt og til den lokation, du har valgt igennem hjemmesiden. Når du har afgivet bestillingen, sender vi straks en ordrebekræftelse til dig pr. e-mail, som indeholder detaljer vedrørende din bestilling samt ordrenummer.

Hvis din bestilling ikke er afhentet senest 20 timer efter det aftalte leveringstidspunkt, er vi af hygiejnehensyn nødt til at kassere din mad uden refusion af din betaling.

Ved levering, bestræber vi os på at levere maden til det bestilte tidspunkt, men vi tager forbehold for korte forsinkelser. Såfremt vi er forsinkede mere end 60 minutter, kan du afbestille din ret og få pengene retur.

3. PRISER OG BETALING

Betaling for din bestilling trækkes fra dit betalingskort med det samme.

Den gældende pris er den pris, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle opgivne priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms (25 %).

Vi accepterer følgende betalingsmidler: Mobilepay, Visa Dankort og MasterCard.

4. KLAGER, FORTRYDELSESRET OG REKLAMATION

Bemærk, at der ikke er fortrydelsesret for mad og drikkevarer. Købelovens almindelige regler om reklamation i tilfælde af mangelfulde varer, forsinkede varer, eller varer, som ikke svarer til beskrivelsen, kan dog finde anvendelse.

Alle henvendelser om onlinekøb henvises til vores kundeservice: hello@homemate.dk.

Hav dit ordrenummer parat ved henvendelse.

Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler.

5. FORBEHOLD

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

Såfremt en vare er udsolgt, tilbyder vi en lignede vare. Såfremt du ikke ønsker den tilbudte erstatningsvare, får du pengene retur.