Confiteret andelår med sauce, kartofler og rødkål
Bestil confiteret andelår og sæt smag på din december måned. Vi har traditionen tro sammensat en lækker julemenu, som smager himmelsk og som blot skal lunes i din ovn. Menuen kan bestilles fra 1 kuvert og op.
TIP til tilberedning: Vi anbefaler at du luner bakkerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca.15-20min. Du bør tage kartofler og rødkål ud af ovnen og give andelåret små 5 minutter mere til sidst, for at få et mere sprødt skind. Tiden for opvarmning er vejledende – Hold øje med maden og kig til den, da ovne kan varme forskelligt.
En menu består af:
- confiteret andelår med æblestykker og frisk timian
- andesauce
- kogte danske kartofler
- dansk rødkål med kanel og stjerne anis
Vores confiterede andelår er på menuen til og med d.23/12 og kan bruges til at give julestemning på middagsbordet gennem december måned, eller som julemiddag på din juleaften.
Pris 210 ,- pr. kuvert