NYTÅRSMENU 2024 - 3-RETTERS KLASSISK MENU

Glæd dig til en kulinarisk madoplevelse og lad os være din private kok på årets sidste dag, så du undgår stress og jag. Vi komponerer din nytårsmenu og sørger for alt forarbejdet i køkkenet. Du skal blot have din varme ovn parat og stå for den sidste del af tilberedningen: ca.15 minutter i ovnen pr. ret.

Klassisk nytårsmenu 2023 fra Homemate

Den klassiske menu er en god og velsmagende 3-retters menu, som starter med en forret af lækker laksetartar af røget laks med ærteskud og krydderurtecreme. Til hovedret en supermør oksecuvette med flødekartofler, farvestrålende ratatouille og vores ikoniske bearnaise creme. Til dessert serveres Paradis is, med 3 isvarianter: Jordbær, kransekage og mousserende bobler.

Alt er forberedt, så det er super nemt at anrette og kræver minimal tid for dig i køkkenet, så du i stedet kan nyde aftenen sammen med dine gæster.

Pris: 1116 DKK for 4 kuverter 

Kuvertpris kun 279 DKK

Forret til klassisk nytårsmenu 2023

FORRET

Laksetartar af røget laks med ærteskud og krydderurtecreme. Serveres med focacciabrød

Tilberedning: ingen
Tid: 0
Anretning: Se billeder for inspiration

Hovedret til klassisk nytårsmenu 2023

HOVEDRET

Supermør oksecuvette med flødekartofler, farvestrålende ratatouille og vores ikoniske bearnaise creme.

Du modtager en tilberedt oksecuvette på ca. 900gr.+/- og ca. 800gr. flødekartofler til 4 personer.

Tilberedning: i ovnen v. varmluft
Tid: ca. 20 min. ved 180 grader (oksecuvette og ratatouille) Lad stegen hvile i 10min før udskæring.

Tid: ca. 30 min. ved 180 grader (flødekartofler)

Anretning: Se billeder for inspiration

Dessert fra Paradis

DESSERT

Paradis is, med 3 isvarianter: Jordbær, kransekage og mousserende bobler.

Du modtager en is boks med ca. 1,2 L is og en bøtte med Paradis økologiske vaffelrør med hasselnød og kakao creme.

Tilberedning: Ingen
Tid: 0
Anretning: Isen scoopes til kugler og anrettes på tallerken eller i skål

TIP: Tag med fordel isboksen ud af fryseren ca.1/2 time før du skal spise, så den er nemmere at scoope.

FAQ

 • Hvor kan nytårsmenuen bestilles: Den kan bestilles på Homemate.dk eller i en af vores butikker, hvor personalet kan hjælpe dig med bestillingen.
 • Hvor og hvornår afhenter jeg mine nytårsmenuer: Det gør du i vores butik i Hellerup: Bernstorffsvej 69, 2900 Hellerup – d.31/12 mellem kl.10-15
 • Kan jeg få mine nytårsmenuer leveret: Ja, det kan du, og du har endda mulighed for at få GRATIS LEVERING v. køb for 758kr. / 2 kuverter, hvis du benytter rabatkoden: LEV23 i checkout. Prisen er normalt 99kr. for fragt.
 • Hvornår leveres mine nytårsmenuer: Din bestilling bliver leveret af Mover i et tidsinterval på 2 timer mellem kl.10-15 d.31/12. Du vil d.30/12 modtage en sms med et estimeret leveringstidspunkt på dagen, hvor du skal være hjemme, da chaufføren ellers vil være nødsaget til at tage din bestilling med retur. På årets travleste dag, kan det være svært at ramme et tidspunkt helt præcist, men skulle der opstå forsinkelse vil du blive informeret om det på sms hurtigst muligt.
 • Tilberedning og anretning: Tiderne er altid vejledende, da ovne kan varme forskelligt. Hold derfor altid øje med din mad. Forretten er klar til servering og hovedretten skal tilberedes i ovnen: Oksecuvette og ratatouille i ca.20min. Flødekartofler – ca.30min. v. 180grader (varmluft). Lad stegen hvile i ca. 10min. før udskæring. Derefter anrettes på tallerken, hvor du kan se inspiration på billederne her på siden. Disse informationer får du også med til dine menuer. Desserten er is fra Paradis is, som scoopes til kugler og anrettes i en skål eller på tallerken.
 • Hvornår er sidste bestillingsdato: Det er det d.30/12 kl.12.00 eller når der er udsolgt. Vi har tidligere år, haft udsolgt før tid, så det kan anbefales at være ude i god tid.
 • Bestilling og betaling: Du kan bestille mange kuverter eller helt ned til én kuvert. Når du har bestilt, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Betaling sker ved gennemførsel af bestillingen.
 • Har du spørgsmål: Du er altid velkommen til at ringe eller skrive os en mail, så hjælper vi meget gerne med de spørgsmål du måtte have. Skriv til: hello@homemate.dk eller ring til Jens på 21695666.
 • Sådan kontakter du os d.31/12: På selve nytårsdag har vores butikker i Holte og Hørsholm lukket og udlevering sker udelukkende fra vores butik i Hellerup. Du kan d.31/12 kontakte os på Mail: hello@homemate.dk eller på følgende telefonnumre:
  • Drejer dit spørgsmål sig om en ordre som skal afhentes d.31/12: Ring til 39462840
  • Drejer dit spørgsmål sig om en ordre som skal leveres d.31/12: Ring til 31496830

SÅDAN LEVERES DIN NYTÅRSMENU FRA HOMEMATE

Når vi siger at det er nemt og hurtigt at tilberede din nytårsmenu fra Homemate, så mener vi det. Hos os slipper du vitterligt for køkkentjansen. Der er ikke noget med at du skal svitse, stege af eller finde hoved og hale i flere forskellige poser med mærker og anvisninger på.

Her er det blot at sætte bakkerne i ovnen, skære kødet ud og anrette ud fra vores billeder, som du også modtager sammen med din menu.

Det er nemt og det er godt. – Og det giver dig mulighed for at nyde aftenen sammen med dine gæster, i stedet for at stå i køkkenet på årets sidste aften.