Confiteret andelår med sauce, rødkål og kartofler

Ready to heat - Klassisk Mortensaften-menu

Bestil din menu til Mortensaften allerede nu. Vi har sammensat en klassisk Mortensaften-menu fra 1 kuvert og op, som blot skal have 20-25 minutter i ovnen. Så kan du nyde middagen helt uden stress og jag. 

TIP til tilberedning: Vi anbefaler at du luner bakkerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca.20min. Du kan evt. tage kartofler og rødkål ud af ovnen og give andelåret små 5 minutter mere til sidst, for at få et mere sprødt skind.

 

En menu består af:

  • confiteret andelår med æblestykker og frisk timian
  • kokkens skysauce med ribsgelé
  • kogte danske kartofler
  • hjemmelavet dansk rødkål med kanel og stjerne anis

Du kan bestille menuen allerede nu, og så tager vi over herfra. Alt du skal gøre er at få leveret eller hente d. 10, 11 eller 12 november 2024 i en af vores butikker. Find din nærmeste her.

Pris 210 ,- pr. kuvert