SELSKABSMENU UD AF HUSET 2023

Glæd dine gæster med lækker mad til din fest.

Succeskriteriet til enhver fest og festlig lejlighed, er altid en god kombination af lækker mad, festlig stemning og det gode selskab.

Vores kokke har sammensat en klassisk og lækker selskabsmenu af gode friske råvarer, med kvalitet i højsædet.

En festmenu som passer til alle livets fester.

Selskabsmenu ud af huset, forret fra Homemate
Selskabsmenu ud af huset, hovedret fra Homemate
Selskabsmenu ud af huset, dessert fra homemate

Menuen er en elegant og velsmagende 3-retters menu, altid med god kvalitet, skøn smag og gode friske råvarer.

Til forret: En lækker lynstegt tun med tangsalat, 2 slags sesam og teriyaki sauce. Forretten serveres sammen med vores sprøde focacciabrød.

Til hovedret: En lækker mør langtidsstegt oksecuvette, marineret i rosmarin og timian.
Til kødet serveres klassiske flødekartofler, med snittede porrer og hvidløg. Som garniture serveres stegt spidskål som er brunet i smør, og vendt i citron, urter og ristede hasselnødder.

Til dessert: Gateau marcel – er en ægte chokoladedrøms dessert. Den består af en hjemmebagt bund af brownie og en rund og fyldig chokolademousse, toppet med lækker saltkaramel og frysetørret hindbær.

Alt er forberedt, så det er nemt at anrette og kræver minimal tid for dig i køkkenet, og det der skal lunes er nemt at lune.  Du kan i stedet nyde aftenen eller dagen og bruge tiden sammen med dine gæster.

Med mulighed for tilkøb og levering – se mere i FAQ.

Pris: 299 DKK Pr. kuvert

Prisen er ved min. 10 kuverter

Vælg butik
Hellerup

Bernstoffsvej 69, 2900 Hellerup

Holte

Øverødvej 7, 2840 Holte

Hørsholm

Rungstedvej 7, 2970 Hørsholm

FAQ

  • Hvor og hvordan kan menuen bestilles: Den kan bestilles på Homemate.dk – Eller du kan ringe eller skrive til Jens fra Homemate, som vil lave et godt tilbud, som er tilpasset dit eller jeres arrangement. Du kan ringe til Jens på: 21695666 eller sende ham en mail på: jens@homemate.dk
  • Hvor og hvornår afhenter jeg min selskabsmenu: Det gør du i en af vores butikker på dagen hvor du skal holde dit selskab.
  • Kan jeg få min selskabsmenu leveret: Ja, det kan du. Ring eller skriv og aftal nærmere med Jens før bestilling.
  • Er der mulighed for tilkøb til menuen: Ja, det er der. Ring eller skriv og aftal nærmere med Jens før bestilling.
  • Tilberedning og anretning: Hele menuen er anrettet så det er nemt at servere og det der skal lunes, er nemt at lune. Du modtager en nem og overskuelig vejledning. Som du også kan downloade her.
  • Bestilling, betaling og fortrydelsesret: Du kan bestille mange kuverter eller helt ned til 10 kuverter. Når du har bestilt, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail, samt modtage et opkald fra vores personale, som vil følge op på din bestilling. Betaling sker ved gennemførsel af bestillingen. Ønsker du at fortryde din bestilling eller rette op eller ned i antal, skal dette ske senest 8 dage før din afhentnings-/leverings dato.  Herefter er bestillingen bindende.
  • Har du spørgsmål: Du er altid velkommen til at kigge ind forbi én af vores butikker, give os et kald eller skrive os en mail, så hjælper vi meget gerne med din bestilling og de spørgsmål du måtte have.  Mail: jens@homemate.dk eller telefon til Jens: 21695666