SELSKABSMENU UD AF HUSET 2024

Glæd dine gæster med lækker mad til din fest.

Succeskriteriet til enhver fest og festlig lejlighed, er altid en god kombination af lækker mad, festlig stemning og det gode selskab.

Vores kokke har sammensat en klassisk og lækker selskabsmenu af gode friske råvarer, med kvalitet i højsædet.

En festmenu som passer til alle livets fester.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os

Ring til Jens: 21695666 eller skriv en mail – klik herunder.

Mad ud af huset til konfirmation - fra Homemate
Selskabsmenu ud af huset, hovedret fra Homemate
Lækre grønne friske salater til buffeten ud af huset - fra Homemate
Selskabsmenu ud af huset, dessert fra homemate
Paradis is til din fest

Selskabsmenuen er en lækker og velsmagende buffet, som er sammensat af vores erfarne kokke, af dejlige friske råvarer.

Prisen er fra 199,- pr. kuvert

Ønsker du at tilvælge flere retter, ønsker du forret eller mere garniture, så kan du nemt tilvælge og sammensætte lige præcis den menusammensætning du ønsker dig.

SELSKABSMENUEN BESTÅR AF

TIL HOVEDRET

Kød: To forskellige slags kød. En lækker mør langtidsstegt oksecuvette, marineret i rosmarin og timian, samt svampefarserede supreme kyllingebryster.

Kartofler: Til kødet serveres vores klassiske ovnstegte kartofler med løg, citron., laurbær og kryddermarinade.

Salater: Dertil to forskellige salater, en pastasalat af tortiglioni med basilikumspesto, toppet med cherrytomater, mozzarellaperler, ristede solsikkekerner og frisk basillikum. Samt en grøn salat af spidskål, sort quinoa, edamamebønner, babyspinat og frisk estragon.

Brød og sauce: Til buffeten hører også vores klassiske focacciabrød, samt en lækker rødvinssauce.

TIL DESSERT

Lækker håndlavet is af gode råvarer fra Paradis is, hvor du frit kan vælge 3 varianter. Der er også her mulighed for at tilvælge lige den Paradis is variant du eller konfirmanden måtte ønske sig, samt forskellige muligheder for kage.

 

ANRETNING

Alt er forberedt, så det er nemt at anrette og kræver minimal tid for dig i køkkenet, og det der skal lunes er nemt at lune.  Du og konfirmanden, kan i stedet nyde dagen til fulde og bruge tiden sammen med jeres gæster.

Du modtager sammen med maden, en nem og overskuelig vejledning til tilberedningen, samt et menukort, som kan stilles på din buffet.

Med mulighed for tilvalg og levering – se mere i FAQ herunder. Eller klik dig videre til din Homemate butik herunder, hvor du kan se alle tilvalgsmuligheder til konfirmationsbuffeten.

Pris: fra 199 DKK Pr. kuvert

Prisen er ved min. 10 kuverter

FAQ

  • Hvor og hvordan kan menuen bestilles: Den kan bestilles på Homemate.dk – Eller du kan ringe eller skrive til Jens fra Homemate, som vil lave et godt tilbud, som er tilpasset dit eller jeres arrangement. Du kan ringe til Jens på: 21695666 eller sende ham en mail på: jens@homemate.dk
  • Hvor og hvornår afhenter jeg min selskabsmenu: Det gør du i en af vores butikker på dagen hvor du skal holde dit selskab.
  • Kan jeg få min selskabsmenu leveret: Ja, det kan du. Ring eller skriv og aftal nærmere med Jens før bestilling.
  • Er der mulighed for tilkøb til menuen: Ja, det er der. Ring eller skriv og aftal nærmere med Jens før bestilling.
  • Tilberedning og anretning: Hele menuen er anrettet så det er nemt at servere og det der skal lunes, er nemt at lune. Du modtager en nem og overskuelig vejledning. Som du også kan downloade her.
  • Bestilling, betaling og fortrydelsesret: Du kan bestille mange kuverter eller helt ned til 10 kuverter. Når du har bestilt, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail, samt modtage et opkald fra vores personale, som vil følge op på din bestilling. Betaling sker ved gennemførsel af bestillingen. Ønsker du at fortryde din bestilling eller rette op eller ned i antal, skal dette ske senest 8 dage før din afhentnings-/leverings dato.  Herefter er bestillingen bindende.
  • Har du spørgsmål: Du er altid velkommen til at kigge ind forbi én af vores butikker, give os et kald eller skrive os en mail, så hjælper vi meget gerne med din bestilling og de spørgsmål du måtte have.  Mail: jens@homemate.dk eller telefon til Jens: 21695666