3-RETTERS VEGANSK NYTÅRSMENU 2023

Glæd dig til en kulinarisk madoplevelse med grøn gourmet og lad os være din private kok på årets sidste dag, så du undgår stress og jag. Vi komponerer din veganske nytårsmenu og sørger for alt forarbejdet i køkkenet. Du skal blot have din varme ovn parat og stå for den sidste del af tilberedningen: 15 minutter i ovnen per ret.

Vegansk nytårsmenu 2022 - grøn gourmet fra Homemate

Den veganske nytårsmenu er i år er en elegant og velsmagende 3-retters menu, som starter med en lækker svampe-lasagne, hjemmesyltede hyben og portobello svampe, lagt i en delikat karl-johansauce. Til hovedret en fremragende plante steak med pommes Anna, rosenkål, glaserede rødbeder og æbler med timian, i en smagsrig rødvinssauce. Slutteligt har bageriet kreeret en skøn vegansk chokolademousse, afrundet med syrlig passionssirup, på toppen er der pyntet med lækker crumble og smukke kornblomster.

Pris: 349 DKK

Vegansk nytårsmenu 2022 - forret fra Homemate

FORRET

Svampe-lasagne, hjemmesyltede hyben, portobello svampe og frisk babyspinat i en delikat Karl Johan-sauce.

Tilberedning: i ovnen v. varmluft
Tid: ca. 15 min. ved 200 grader
Anretning: Se billeder for inspiration

Vegansk nytårsmenu 2022 - hovedret fra Homemate

HOVEDRET

Plante steak og pommes anna. Rosenkål, glaserede rødbeder med søde æbler og timian i en smagsrig rødvinssauce.

Tilberedning: i ovnen v. varmluft
Tid: ca. 15 min. ved 200 grader
Anretning: Se billeder for inspiration

egansk nytårsmenu 2022 - dessert fra Homemate

DESSERT

Desserten er en vegansk chokolademousse på en rund og mild mandelkage, med en sød og syrlig passionssirup i bunden. På toppen placeres en hjemmebagt cookie crumble med smukke tørrede blå kornblomster.

Tilberedning: Ingen
Tid: 0
Desserten kommer i en genanvendelig glasskål lige til at sætte på bordet.

FAQ

  • Hvor kan menuen bestilles: Den kan bestilles på Homemate.dk
  • Hvor og hvornår afhenter jeg mine nytårsmenuer: Det gør du på vores hovedkontor i Søborg: Homemate A/S Telefonvej 6, 2860 Søborg – d.31/12 mellem kl.10-14
  • Kan jeg få mine nytårsmenuer leveret: Ja, det kan du, vi har teamet op med Mover, som vil stå for leverancen. På årets travleste dag, kan det være utroligt svært at ramme et tidspunkt helt præcist, derfor håber vi på din forståelse for udsving til begge sider af dit valgte leveringstidspunkt.
  • Tilberedning og anretning: Forret og hovedret skal tilberedes i ca.15min. v. 200grader (varmluft). Derefter anrettes på tallerken, hvor du kan se inspiration på billederne her på siden, som du også får med til dine menuer. Desserten er anrettet i et fint glas og er lige til at sætte på bordet.
  • Hvornår er sidste bestillingsdato: Det er det d.29/12 kl.23.59 eller når der er udsolgt. Vi har tidligere år, haft udsolgt før tid mange gange, så det kan anbefales at være ude i god tid.
  • Bestilling, betaling og fortrydelsesret: Du kan bestille mange kuverter eller helt ned til én kuvert. Når du har bestilt, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Betaling sker ved gennemførsel af bestillingen. Ønsker du at fortryde din bestilling er dette muligt frem til d.23/12 kl.12. Herefter er bestillingen bindende, men den kan videregives til en anden modtager hvis du ønsker dette.
  • Har du spørgsmål: Du er altid velkommen til at kigge ind forbi én af vores butikker, give os et kald eller skrive os en mail, så hjælper vi meget gerne med de spørgsmål du måtte have. På selve nytårsdag har vores butikker lukket og udlevering sker udelukkende på vores hovedkontor, som du kan kontakte på Mail: hello@homemate.dk eller telefon: 30 38 18 64